Ingyenes lesz a PUBG!

0
67

4 évvel a megjelenése után modellt vált a PUBG. Bárki, aki számítógéppel/konzollal és internettel rendelkezik, teljesen ingyenesen játszhat majd a Playerunknown’s Battlegrounds, azaz PUBG nevű játékkal. Persze lesznek fizetős funkciók.

Végre ingyenes lett a PUBG, hasonló módon, mint a CSGO annakidején. A kétszintű rendszer megkülönbözteti Free-to-Play játékosokat és azokat, akik teljes árat fizettek érte. Rangsorolt meccskeresés például csak azoknak lesz elérhető, akik fizettek a játékért, illetve a custom game-ek létrehozását és a 100%-os XP boostot is ehhez köti a kiadó.

Természetesen azok is megkapják a Battlegrounds Plus-t (fizetős változat), akik korábban vásárolták meg a játékot. Illetve skineket, névtáblát és egyéb apróságokat is kapnak a fizető játékosok.

Ami a legérdekesebb lesz az egészben, az a csalók és a PUBG viszonyának alakulása. Nyilvánvaló, hogy az ingyenes játékokban sokkal több a csaló, és a kiadó még akkor se nagyon tudott mit kezdeni velük, amíg teljesen fizetős volt a PUBG. Így ezen történet alakulására kifejezetten kíváncsiak vagyunk.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét