Intel laptop lopásvédő technológia

0
126

Az Intel Corp. és partnerei bemutatták a közös fejlesztésben készített, teljesen új elven működő laptop lopásvédő technológiát, melyet Anti-Theft Technology (ATT) névre kereszteltek.
“Az Intel Anti-Theft Technology 2008 végére lesz majd csak elérhető. A cég sajtóközleménye értelmében a technológia le tusja tiltani az egész rendszert, tiltja az illetéktelen adatelérést, valamint védi a merevlemezt és titkosítja a rajta lévő adatainkat.” olvasható az X-bit Labor híradásában.
Az ATT-t olyan sikeresnek ítéli a cég, hogy része lesz az Intel Active Management Technology-nek, melyek kizárólag a Centrino Pro branddel ellátott felső kategóriás üzleti modellekbe kerül bele.
A Centroni Pro olyan professzionális adminisztrációs, menedzselési és biztonsági szolgáltatásokat tartalmaz, melyek a jelenlegi Centrino Duo rendszerekben nincsenek jelen. Az Anti-theft technológianak részletes paraméterei jelenleg ismeretlenek, de az Intel elmondása szerint a kiváló fejlesztőcsapat – az Absolute Software, a Fujitsu-Siemens Computers, a Lenovo, a McAfee, a Phoenix Technologies és az Ultimaco Software – garancia a sikerre.

polip

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét