Intel vagy MediaTek? Válaszhatunk – HP Chromebook 11 G9

0
142

A legújabb 11,6 hüvelykes HP Chromebook Intel és MediaTek konfigurációval is meg fog jelenni, hogy melyiket választjuk, azt mi döntjük el. Utóbbi választásával jól járnak azok a felhasználók, akik az akkumulátoridőt részesítik előnyben, vagy éppen a teljesítményre szeretnének több hangsúlyt fektetni az előbbi verzióval. A HP ProBook x360 11 nyomdokaiba lép ez az új sorozat, amely különböző előnyökkel és hátrányokkal jár.

Első, az Intel konfigurációnk egy Intel Celeron N4500, vagy N5100 verzióval rendelkezik, hogy gyorsabb legyen, mint amit a MediaTek kínál, mely nagyon hasznos lehet távoli eléréshez, vagy több feladat egyidejű elvégzéséhez. Ezenkívűl 2db USB-C és 2db USB-A porttal rendelkezik, míg a MediaTek verzióhoz csupán 1 port tartozik. Viszont a Mediatek verziója sokkal tovább fogja bírni szuflával, több, mint 16 óra üzemidővel rendelkezik ez a változat.

A kialakítás és a rendszer vizuálisan megegyezik. A MediaTek változatot várhatóan e hónap végén kezdik árusítani, míg az Intelt majd csak februárban. Pontos árak mindaddig nem ismertek, amíg nyilvánosan elérhetővé nem válnak.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét