iOS 14.2 – Súlyos szoftveres akkumulátor probléma

0
946

Az Apple szoftverfejlesztői is hibázhatnak, erre példa mostani eset. Jobb inkább kihagyni ezt a frissítést ha még nem telepítettük.

Egyes felhasználók jelentési szerint az iOS 14.2 olyan szoftverhibát produkál, ami gyors lemerülést vagy pedig lassú feltöltést eredményez. A legtöbb esetben régebbi modellekről van szó, viszont az Apple új telefonjainál is fellépett a probléma. A töltöttség akár 30 perc alatt 50 százalékot is eshet. A hiba valószínűleg szoftveres, ugyanis újraindítás után az akku százalék kijelzése valamelyest nő. Az említett hibát a Reddit és az Apple Developer fórumokon is jelezték a tulajdonosok.

Az érintett készülékek listáján áldozatként szerepel például az iPhone SE, iPhone XS, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 12, de még az iPhone 12 Pro sem úszta meg. Valamint érintettek lehetnek a 2018-as iPad Pro modellek is. Az iOS 14.3 és az iPadOS 14.3 harmadik fejlesztői változatai is megjelentek, így a javításra már nem sokat kell várnunk, így érdemesebb inkább kihagyni ezt a frissítést.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét