iPad-féle UI-t kaphat a legnagyobb iPhone

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy szeptemberben három új iPhone modell fog érkezni. Mivel ezek közül az egyik az iPhone-ok történetének eddigi legnagyobb kijelzővel fog rendelkezni, elgondolkodik azon az ember, hogy kaphatna egy más felhasználói felületet is. A legújabb híresztelések pedig ezt kívánják megerősíteni.

Az új iOS beta-ban levő képek igazolják, hogy a 6.5 inches iPhone X Plus (a név persze még nem hivatalos) az iPad-hez hasonló felületet fog kapni, landscape módban.

Míg a többi készüléken csak elforgatva jelenik meg lényegében ugyanaz a felület, addig a legnagyobb iPhone ezt már máshogy is meg fogja tudni jeleníteni, pl. a Messengernél bal oldalon a beszélgetések listáját, míg a jobb oldalon azok tartalmát láthatjuk majd. Ez a többi applikációnál is megnövelheti a produktivitást, hiszen nem kell mindig visszamennünk egy előző ablakba ahhoz, hogy a többi tartalmat is megjelenítsük. A korábban rebesgetett 1242×2688 pixeles felbontást is igazolják az iOS 12 emulátorában talált fájlok.

Forrás: gsmarena.com

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?