iPhone 12 fülhallgatóval a dobozban? – igen, van ahol így kínálják

0
136

Az idén megjelent 12-es szériához nem csomagol fülest és töltőt az Apple, azonban némely országokban igen. Ilyen például Franciaország.

Nagy port kavart az Apple azon döntése, hogy az iPhone 12 széria, valamint az XS-ig visszamenőleg minden telefon töltőfej és fülhallgató nélkül kerül értékesítésre. Természetesen az árcédula nem mutat kevesebbet, tehát ismét a vásárlók jártak rosszul.

Az Apple kapja emiatt az ívet keményen. Egy nemrégi írásomban részleteztem, hogyan oltotta be az amerikai almás cégóriást a Xiaomi, amiért a töltő-és fülesmentes kínálat mellett döntött.

Hirdetés

Azonban vannak országok, ahol a fülhallgató telefon mellé csomagolását jogszabály rögzíti. Ilyen jogszabály van érvényben Franciaországban is. Ez tehát nem jelent mást, hogy a Franciák fülhallgatóval a dobozban kapják meg az iPhone 12-jüket, ráadásul ugyan azon az áron, mint a világ bármeny más pontján.

Az Apple Magyarországon hivatalosan 8.000 ft-os áron kínálja a 20 Wattos töltőfejet, valamint ugyanennyit kér el az Apple EarPods-ért is.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét