Itt a DJI legújabb drone-ja

0
320

A DJI bejelentette legújabb drone-ját, a Matrice 600-at. Az M600 a gyártó eddigi legdurvább modellje és kifejezetten nehéz kamerák hordozására tervezték, gimbal-lal együtt. A 6 rotornak köszönhetően legfeljebb 6kg-ot tud felemelni és támogatja a házon belüli Zenmuse Z15-öt és a – szintén új – Ronin-MX gimbal is ehhez lett tervezve. Az A3 kontrollernek és a Lightbridge 2 technológiának köszönhetően 5km-ről is tudja az 1080p-s jelet továbbítani.

Az A3 lecserélhető A3 PRO-ra is, ami 3 különböző GPS eszköz jelét használja, a pontosság érdekében. A DJI Real-Time Kinematic technológia pedig abban segít, hogy egy előre beállított nyomvonalon gyakorlatilag centiméteres pontossággal tudjon haladni az eszköz, ha esetleg többször ugyanazt a felvételt szeretnénk elkészíteni.

Az M600 akkumulátor csomagja 6 különálló részből áll és akkor sincs probléma, ha ezekből az egyik meghibásodik. A DJI Zenmuse Z5 kamerával például 36 percet tud repülni, egy durvább kamerával (pl. RED EPIC) pedig körülbelül 16 percet.

A DJI GO alkalmazást természetesen támogatja az eszköz. A DJI Matrice 600 alapára 4599 dollár, a Ronin-MX pedig további 1599 dollárt kóstál.

Forrás: gsmarena.com

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét