Itt az Android 12 első nemhivatalos felbukkanása

0
313

Egy korai verziója szivárgott ki az Android 12-nek, minden bizonnyal a fejlesztői dokumentációkból. A már jól ismert rendszer legújabb fajtája külön hangsúlyt fektet a widgetekre, a magánéletre és a biztonságra.

Míg a piacon újonnan megjelenő telefonok egy része még mindig várja az Android 11 frissítést, a Google már arra készül, hogy a korai Android 12 bétaverziókat kiadja a fejlesztőknek. Az első ilyen bétaverzió megjelenése e hónap végére tehető. A megjelenés is frissült, itt azonban nagyon megoszlanak a vélemények jó-e. Azonban amikor változásról van szó az emberek gyakran távolságtartók, és időbe telik nekik az alkalmazkodás.

Fontos leszögezni persze, Android rendszer esetében habár az alap ugyan az, a különböző gyártók szinte teljesen más felületet és rendszert hoznak ki belőle. Tehát ha a Google jövőbeli eszközein így is fog kinézni a rendszer, a többi gyártó eszközén teljesen másra számítsunk.

Hirdetés

Megjelenik továbbá a kamera-és mikrofon adatvédelem indikátor is, amely mutatja, ha a kamera vagy mikrofon be van kapcsolva. További információkat a bétaverzió kiadásakor tudhatunk, meg, de akkor már széleskörűbb és hivatalosabb tulajdonságait is megismerhetjük az új rendszernek.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét