Itt az új Apple Smart Battery Case az új iPhone modellekhez

0
14

Az Apple bemutatta a Smart Battery Case-t az iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR modelljeihez. Az új Smart Battery Case hasonlít a néhány éve, iPhone 6 és iPhone 6s modellekhez bemutatott tokhoz, de azóta pár változáson átment.

A nevéből adódóan a tok egy beépített akkumulátort tartalmaz, ami jelentősen növeli a készülék üzemidejét. A tok a Lightning csatlakozón keresztül csatlakozik az iPhone-hoz és folyamatos töltöttséget biztosít, míg az teljesen le nem merül.

Az Apple bemutatta a Smart Battery Case-t az iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR modelljeihez, jó néhány módosítással az előzőhöz képest
Az Apple bemutatta a Smart Battery Case-t

Ezután a tokot vagy az alján levő Lightning csatlakozón keresztül tudjuk feltölteni, vagy akár lehetőség van vezeték nélkül is feltölteni. A Qi töltés támogatott, így akár a tokban is hagyhatjuk a telefonunkat és ezzel együtt is fel fogjuk tölteni vezeték nélkül. A tok a gyorstöltést is támogatja az USB-PD adapterrel.

Ezen kívül a kinézet is változott a korábbi Smart Battery Case-hez képest. Az akkumulátor része ezúttal teljesen lemegy a tok aljáig, nem úgy, mint az előző modell esetében, ahol kidudorodott a közepén és elég csúnyán nézett ki.

A tok szilikonból készül, belül pedig mikroszálas anyag van. Egyelőre fekete és fehér színekben vásárolhatjuk meg, 129 dollárért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét