Itt az új Nintendo Switch, OLED kijelzővel

0
221

Az újdonság legnagyobb dobása nyilván maga a képernyő, ami most már organikus OLED technológiára épül, és immáron 7 hüvelykes, 6,2 helyett. Viszont az új panel megőrizte az LCD előd felbontását, tehát marad az 1280 x 720 pixeles vizuális élmény. A másik újítás az állvány, ami már nem egy kis vékony valami a hibrid konzol hátoldalán, hanem egy látszólag strapabíróbb, és jóval szélesebb megoldás, amit többféle pozícióban is lehet használni.

Nem részletezték, hogy mégis miben, de a Nintendo állítása szerint jobb lett hangzás, talán új hangszórókat használnak. A dokkoló is kapott egy kellemes kis újítást, szereltek rá egy LAN portot, így a stabilabb és gyorsabb vezetékes netet is ki lehet használni a konzollal.

Cirka 350 dolláros áron lesz kapható az új modell, ami átszámítva 104 700 Ft-ot jelent körülbelül, de még várni kell rá egy darabig, mert csak októberben kerül a boltok polcaira. A Magyarországon nyilván ennél valamivel drágábban forgalomba kerülő konzol kérhető lesz a szokásos vörös-kék színben, de lesz egy fehér kiadás is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét