Itt az új Realme X50 Pro Player, játékos képességekkel

0
163

A Realme számára ez egy nagy nap – több készüléket is bejelentettek, többek között a Realme X50 Pro Player okostelefont is, ami nagyon hasonlít a Realme X50 Pro-ra, csak komolyabb hardveres képességekkel.

A flagship tulajdonságokat továbbra is megkapjuk: Snapdragon 865 chipset, 5G támogatás, 6.44 inches AMOLED kijelző, 90 Hz-es képfrissítéssel. A HyperBoost 3.0 előre lefoglalja az erőforrásokat, hogy játék közben még többet hozhassunk ki a készülékből.

Itt az új Realme X50 Pro Player, játékos képességekkel

Az akkumulátort továbbra is maximum 65W-os gyorstöltéssel tölhetjük. Ez azt jelenti, hogy a 4200 mAh-s akkumulátort 0-ról 100%-ra 35 perc alatt tölthetjük fel. Valamint mindössze 3 perces töltéssel 1 óráig tudunk beszélni rajta. A HyperBoost 3.0 egyékbént a WiFi és 5G közötti automatikus váltást is rendkívül gyorsan elvégzi annak függvényében, hogy melyik jel az erősebb. A készülék hűtése is jelentősen fejlődött, ami segít játék közben.

Az árcédula ugyanaz maradt, miközben a játékos képességek fejlődtek. Ez azt jelenti, hogy néhány dolognak vissza kellett fejlődnie. A 64 MP-es fő modul helyett 48 MP-eset kapunk, valamit az előlapi is 16 MP + 2 MP-re “csökkent”. A Realme X50 Pro Player szürke és fekete változatokban érhető el június elsejétől, 350 eurós kezdő árcédulával.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét