Itt az Xbox One kompatibilis játékok listája

0
622

Az Xbox One konzolukhoz most egy elég szép listát kapnak a gamerek olyan játékokról, amik korábban nem voltak elérhetőek. Ezek a játékok nem újak, mindössze a Microsoft tette közzé azokat az Xbox 360-as címeket, amik visszafelé kompatibilisek, azaz játszhatóak az új generációs Xbox One konzolon is.

Ez a “visszafelé kompatibilitásról” szóló program november 12.-én indul, a “New Xbox One Experience” update-tel együtt, ami egy komoly frissítés lesz és többek között a dashboard-ot is érinti.

Ahogyan azt már említettük, a visszafelé kompatibilitás az Xbox 360-as játékok használatát teszi lehetővé az Xbox One-on. Ezeket nem kell újra megvenniük a játékosoknak: csak behelyezzük a régi lemezt a konzolba és fel fogja ajánlani a letöltést. Ezután könnyedén játszható lesz az adott cím. Nem rossz, tekintve, hogy pl. a PlayStation 4 ezt nem teszi lehetővé.

Elég jó játékok vannak a listán, pl.: Assassin’s Creed 2, Mass Effect, Mirror’s Edge, Pac-Man Championshp Edition DX+ (a valaha volt legjobb Pac-Man). Sajnos a lista nem teljesen egyezik a játékosok elvárásaival, pl. nem kapjuk meg a Red Dead Redemption-t vagy a Halo Reach-et sem. Továbbá pl. a Sykrim, a Black Ops II és a Modern Warfare 2 sincs a listán (ezek a játékosok kedvencei a toplista szerint).

A Microsoft állítása szerint együtt fognak dolgozni a játékok készítőivel, hogy a lehető legtöbb cím elérhető legyen. Talán havi bontásban fogják ezeket elérhetővé tenni a jövőben.

A teljes listát itt találjuk: [link]

Forrás: techinsider.io

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét