Itt a Xiaomi válasza az Apple AirPods-ra: Xiaomi AirDots Pro

Bemutatkozott a Xiaomi AirDots Pro, ami az Apple AirPods-ra adott válasz. Az AirDots Pro ugyanazon az elképzelésen alapul, mint az Apple terméke: a mellékelt Bluetooth-os tok szolgál egyben az eszköz töltésére is. Az AirDots fehér külsőt kapott és vezeték nélkül kapcsolódik a telefonunkhoz. A MacRumors szerint az AirDots Pro gyárilag 4 órás üzemidőt biztosít, a tokkal pedig még tovább 10 óra üzemidőt sajtolhatunk ki belőlük.

A Xiaomi-t régóta kritizálják amiatt, hogy az Apple termékeit másolják. A vállalat állítása szerint a termékeik még az Apple hardvereinél is jobban néznek ki. Nyilvánosan persze soha nem állították, hogy másolnák az Apple-t (pedig azért ez sejthető), sokkal inkább a saját útjukat követik.

Itt a Xiaomi válasza az Apple AirPods-ra: Xiaomi AirDots Pro

A hangminőség terén akár még utol is érhetik (vagy le is hagyhatják) Az Apple AirPods-ot. A szilikon párnák segíthetnek a hang elszigetelésében, ami alapvetően is jobb zenehallgatási élményt nyújthat.

Az AirDots Pro legvonzóbb tulajdonsága egyértelműen az árcédulája: a 60 dollárjával lényegesen olcsóbb, mint a 159 dolláros AirPods.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?