Ízig-vérig csúcsmodell a HTC U 11

0
437

A HTC ígéreteihez méltóan bemutatta legújabb zászlóshajóját, az U 11-et, ami a HTC 10 utódja. A készülék legfontosabb képességei között egyértelműen az Edge Sense szerepel, ami a keretre, tehát a telefon széleire helyezett nyomásérzékeny felület. Ha itt erősebben nyomjuk, pontosabban préseljük a mobilt, akkor különféle műveleteket hajt végre, legyen az a fényképező megnyitása, exponálás, vagy éppen a zenelejátszó kontrollálása.

Ízig-vérig csúcsmodell a HTC U 11

A 153,9 x 75,9 x 7,9 mm-es kiterjedésekkel és 169 grammos tömeggel rendelkező mobilba Snapdragon 835-ös lapkát, valamint 4 GB RAM-ot pakoltak, ezek vígan elvannak az előlapra szerelt 5,5 hüvelykes, QHD felbontású Super LCD5 panellel. Az adattároló mérete 64 GB, ezt microSD-vel lehet bővíteni. 

Fotózni vagy a hátlapra szerelt, 12 megapixeles, f/1,7-es rekeszértékű, optikai képstabilizátorral ellátott kamerával lehet, vagyis pedig a 16 megapixeles előlapi egységbe érdemes belemosolyogni. Videózni mindkettővel lehetséges, előbbivel maximum 4K, utóbbival pedig 1080p felbontásban.

Ízig-vérig csúcsmodell a HTC U 11

A készülékre négy darab mikrofon került, így akár 360 fokban képes felvenni a hangot, amit a sztereó előlapi hangszórópáros, a BoomSound tud élethűen visszaadni. A készülék IP67-es védettséget kapott, adatkommunikációs szempontból pedig kiemelendő a 4G/LTE, az NFC, a GPS, a Bluetooth 4.2, valamint a 802.11a/b/g/n/ac-s WiFi. Az akkumulátor 3000 mAh-s, ezt USB Type-C csatlakozón lehet tölteni, a 3,5 mm-es jack kimenet viszont a feledés homályába veszett.

A fehérben, kékben, pirosban, szürkében és feketében piacra kerülő HTC U 11 ára 749 euró, vagyis az adóterheket nem számolva 235 ezer forint, ez egészen korrekt ajánlat, főleg ahhoz képest, ahogy eddig árazott a tajvani gyártó.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét