Július 31.-én mutatják be a vivo Z5 modellt

Két héttel ezelőtt egy még nem ismert vivo modell ment a kínai TENAA-n, majd jóváhagyás után ki is kerültek a V1921A kódnevű készülék főbb specifikációi az adatbázisukba. Most pedig kiderült, hogy az újdonsült készülék vivo Z5 néven fog bemutatkozni Pekingben, július 31.-én.

A meghívó már kiment az újságíróknak. A kínai vállalat július 31-én fogja bemutatni a Z5 főbb tulajdonságait és természetesen ki is lehet majd próbálni a készüléket. Ezen felül túl sokat nem tudtunk meg a Z5-ről, de arra lehet számítani, hogy a vivo középkategóriás palettájába illeszkedik majd.

Július 31.-én mutatják be az új vivo Z5 modellt, középkategóriás hardverrel

Ami várható: 6.38 inches Full HD+ AMOLED panel, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval. A hátlapon három kamera modul található: 48 MP, 8 MP és 2 MP-es szenzorok. A Z5 háza alatt egy nyolcmagos CPU fog rejleni, 2.3 GHz-es órajellel és 6 vagy 8 GB memóriával. A belső tárhely modelltől függően 64, 128 vagy 256 GB-os lesz.

A vivo-tól már megszokott módon a készülék Android 9-alapú Funtouch OS-t fog futtatni. Akkumulátor fronton egy 4420 mAh-s egység várható, 18W-os gyorstöltéssel. Az árazásról egyelőre nincs információ.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?