Június 11.-én mutatkozik be a Xiaomi Mi Band 5

0
199

A Xiaomi végre hivatalosan is bejelentette, hogy a rendkívül népszerű és korrekt árcédulával rendelkező okoskarkötőjük új verziója, a Xiaomi Mi Band 5 hamarosan hivatalosan is bemutatásra kerül, mégpedig június 11.-én. A közelgő okoskarkötőről már több pletykát is lehetett olvasni, köztük azt, hogy az új Mi Band már rendelkezni fog kamera vezérlő funkcionalitással, azaz az okostelefonunk kameráját aktiválhatjuk vele elsősorban.

Ezen kívül egy új szenzor is kerül majd bele, amivel majd a véroxigénszintet is képes lesz mérni az eszköz. Alexa támogatást is kapnak a felhasználók, illetve az NFC-s képességek is elérhetőek lesznek Kínán kívül is. Valószínűleg várható egy hivatalos nemzetközi verzió is, mint oly sok Xiaomi eszköznél manapság.

Június 11.-én mutatkozik be hivatalosan is a Xiaomi Mi Band 5

Ha ennyi még nem lenne elég, akkor jó hír, hogy a képernyő mérete is nőni fog valószínűleg, mégpedig 0.95 inchről 1.2 inchesre. A kávák keskenyebbek lesznek, így összességében elképzelhető, hogy a nagyobb képernyő ellenére nem igazán lesz nagyobb, mint az előző modell. Amit pedig már láthattunk korábban, hogy a töltési mód is megváltozhat. A Xiaomi Mi Band 5-ben öt új sportolási módot válaszhatnak ki a felhasználók.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét