Kábel nélküli Razer Viper V3 HyperSpeed

0
725

Felfrissítette a költséghatékonynak szánt vezetékmentes egereinek kínálatát a Razer, ugyanis bemutatta a Viper V3 HyperSpeedet. A szimmetrikus, megújított formavilágú egér 127,1 mm hosszú, 63,9 mm széles, illetve 39,9 mm magas, és AA (vagy átalakítóval AAA) ceruzaelem nélkül 59 grammot nyom a mérlegen.

A hatgombos periféria belsejében a korábbról már ismert, jelenlegi zászlóshajó Focus Pro 30K szenzor, azaz egy PixArt PAW 3950-es egység dolgozik, amelynek felbontását 30 000 cpi-ig skálázhatjuk. A 750 ips-os/70 g-s érzékelővel szerelt eszköz főklikkjei alá a gyártó második generációs, “60 millió kattos” optomechaikus kapcsolói kerültek, míg a fedélzeti memória egyprofilos.

A 2,4 GHz-es HyperSpeed rádióval kommunikáló megoldás 1000 Hz-es polling rate mellett maximum 280 óráig bírhatja szuflával AA formátumú elem esetén. Ha a HyperPoling Wireless Dongle külön történő megvásárlását követően 4000 Hz-re emeljük az USB port frissítési rátáját, ez az idő körülbelül 75 órára csökken. Az alján virgin grade PTFE tappancsok kaptak helyet, amelyeknek peremeit lekerekítették, és a cserélhető energiaforrás számára kialakított rekesz is itt található.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét