Optikai zoom-os kamerát kaphat a Samsung S-Pen stylus

0
151

Elég sok felhasználó számára a Galaxy Note-hoz járó Samsung S-Pen stylus a készülék egyik legjobb tulajdonsága. Most pedig úgy tűnik, hogy a ceruza egy elég érdekes extra funkcionalitást kaphat. Egy frissen jóváhagyott szabadalom arra utal, hogy a vállalat optikai zoom-mal ellátott kamerát tehet a stylus-ba.

A Galaxy Note 9 esetében a Samsung Bluetooth kapacitással is felvértezte az S-Pent. A felhasználók aktiválhatták vele a kamerát, a médialejátszást vezérelhették vagy akár prezentációkor váltogathattak a diák között. Úgy tűnik, hogy a funckió arra is használható, hogy képeket juttassunk a telefonra (vagy a tabletre), ha egy kamerát építenek bele.

Optikai zoom-os kamerát kaphat a Samsung S-Pen stylusOptikai zoom-os kamerát kaphat a Samsung S-Pen stylus

Hirdetés

A szabadalom 2017 februárjában lett bejegyezve és most lett elfogadva. A bejegyzés egy elektronikus tollat ír le, mely lencsével és szenzorral van felszerelve. A mai okostelefonok mérete miatt elég nehéz beépíteni igazi optikai zoomot. A gyártók leginkább ezt különböző szoftveres megoldásokkal próbálják kiküszöbölni, ami persze nem hozza ugyanazt a minőséget. Ezen segíthetne az S-Pen. Valamint olyan helyzetekben is jól használható lenne, ahol furán néz ki, ha hosszan tartjuk a telefont.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét