Kedvező árcédula mellett rengeteg mindent kínál az új Poco F2 Pro

0
256

A Poco F1 egy igazán különleges készülék volt, igazi “flagship killer”, ahogy mondani szokták. Most pedig két évvel később itt az ideje a folytatásnak, ami Poco F2 Pro néven kerül forgalomba. Közben volt egy kisebb kitérő is, a Poco X2, ami lényegében egy Redmi K30 Pro volt, csak más névvel.

A Poco F2 Pro rengeteg fejlődést hozott az F1-hez képest. A legújabb Qualcomm Snapdragon 865 chipset került bele. Tárhelyként 128 vagy 256 GB érhető el, ami már UFS 3.1 technológiát használ, 2.1-ről váltva. Itt érdemes megfontolni, hogy melyiket választjuk, mert a Xiaomi ebben az esetben nem hagyta meg a microSD-s bővítés lehetőségét.

Kedvező árcédula mellett rengeteg mindent kínál az új Poco F2 Pro

Az új chipseten kívül a Poco F2 Pro kamerás képességei lehetnek azok, melyek cserére bíztatják a meglévő Poco tulajokat. A fő kamera modul 64 MP-es. Ezen kívül van még egy 5 MP-es zoom modul, egy 13 MP-es nagylátószögű és egy 2 MP-es mélység modul. Az előlapi kamera 20 MP-es, amit használatkor egy motor mozgat. A 6.67 inches Super AMOLED kijelző rendelkezik HDR+ támogatással is. A képfrissítési ráta maradt a megszokott 60Hz.

Hirdetés

A microSD-s bővíthetőség elhagyása mellett a Xiaomi szerencsére meghagyta a jack csatlakozót. Az akkumulátor kapacitása elég sokat nőtt – a korábbi 4000 mAh-ról 4700-ra. Maximum 33W-tal tölthetjük.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét