Képeken a Honor Magic V2

0
60

A külső képernyő körül vékony kereteket látni, illetve a felső részen egy kivágást az előlapi kamera számára. Jól kivehető, hogy a panel jobb oldala a keretbe ível. A képek alapján kijelenthető, hogy a Magic V2 egy karcsú, vékony keresztmetszettel rendelkező, elegáns készülék lesz, valószínűleg egyike a legvékonyabbaknak a hajlítható képernyős mobilok piacán. Az előzetes feltételezések szerint a telefon 240 grammnál is kevesebbet nyomhat majd.

A képeken a Honor mobilját fekete és kék festéssel egyaránt megtekinthetjük, a hátlap bőrhatású textúrával, illetve egy ugyancsak méretes kameraszigettel vonja magára a tekinteteket. A kamerakészlet látványosan kiemelkedik a felületből, ez főleg az oldalról készített fotókon szembetűnő. Összesen három képrögzítő egységet láthatunk, azt pedig már most is tudjuk, hogy az elsődleges modul 25 mm-es fókusszal, valamint f/1,9 rekeszértékkel rendelkezik majd.

Szerencsére azért maradnak érdekességek a bemutatóra is, mert minden specifikáció nem szivárgott ki. Állítólag a megjelenítő LTPO AMOLED lesz, elejénél magasabb képfrissítési frekvencia és nagyfrekvenciás PWM dimmeléssel. A Honor Magic V2 borítása alatt Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot akár 16 GB RAM, valamint legfeljebb 512 GB háttértár mellett.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét