Késhet a Samsung Galaxy S21 FE megjelenése a chiphiány miatt

0
148

Egy új jelentés szerint a Samsung eltolhatja a Galaxy S21 FE augusztusi megjelenését. Információk szerint ugyanis a vállalatnak gondjai vannak az okostelefont tápláló Snapdragon 888 chipsetek beszerzésével. Pletykák szerint pedig akár az egész Galaxy Unpacked eseményt eltolhatják egy-két hónappal – ennek tényalapja azonban nem nagyon van.

Az elmúlt hetekben elég sokat hallhattunk a Samsung Galaxy S21 FE-ről, mind áráról, mind teljesítményéről jelentek meg szivárgások. Természetesnek hat továbbá, hogy a Samsung saját eseményén, a Galaxy Unpacked-en jelenti be az új telefont. Most azonban egy új jelentés szerint megeshet, hogy kicsit tovább kell várnunk.

Az ügyben jártas források a Bloombergnek mondták el, hogy a Galaxy S21 FE bevezetése késhet, ugyanis a Samsung nem tud elég Snapdragon 888-at beszerezni a Qualcomm-tól, mivel ugyanez a processzor táplálja a legújabb Fold készüléket is, és a cég erre fektet nagyobb hangsúlyt.

Hirdetés

Eddig Exynos 2100 meghajtású S21 FE-t még nem láttunk semmilyen formában sem – még szivárgás sem jött ilyen készülékről -, tehát elképzelhető, hogy az idei FE széria kizárólag Snapdragon 888-cal érkezik.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét