Készül a Galaxy Buds 2 kiadására a Samsung

0
97

A Samsung Galaxy Wearable alkalmazásának legújabb verziója hivatkozásokat tartalmaz nemcsak az új Galaxy Watch és Galaxy Watch Active eszközökre, hanem a Galaxy Buds 2-re is. A Wearable alkalmazás becenevet is adott az eszköznek, csak úgy mint elődjének, a Buds Live-nak, ami a „beam” (bab) nevet kapta. A most megjelenő Galaxy Buds 2 beceneve „berry” (bogyó) lesz.

Nem titok, hogy a Samsung új okosórá(ko)n dolgozik, azonban a Galaxy Wearable alkalmazás legújabb verziójában nem csak ezekről van információ, hanem az érkező Galaxy Buds 2-ről is. Az alkalmazás forráskódjában a Samsung „bogyó” néven hivatkozik rá. Az  viszont sajnálatos, hogy ezen a ponton még csak ennyit tudunk, tehát specifikációkkal sajnos nem szolgálhatunk.

Nem világos továbbá az sem, hogy mikor tervezi a Samsung kiadni az új Galaxy Buds 2-t, azonban pletykák szerint 2021 júniusa körül kiadásra kerülnek az új Galaxy Watch készülékek, ezekkel együtt pedig jöhet a Buds 2 is. Természetesen ez még korántsem biztos, de jó esélyt látunk rá.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét