Készülőben az újabb iPad Air?

0
22

A forrás ezúttal Mark Gurman, aki a Bloomberg elemzőjeként osztja az észt, a jó beszállítói kapcsolatai révén pedig gyakran bele szokott trafálni az igazságba az értesüléseivel. Gurman a legújabb Power On hírlevelében ismét megerősítette azt a korábbi jóslatát, mely szerint csak jövőre érkeznek az M3 processzorral szerelt, OLED-kijelzős iPad Prók, és hogy addig nem is érdemes nagy bejelentésekre számítani a tabletek terén. Egy füst alatt viszont az elemző az almás cég valamivel olcsóbb ajánlatára, az iPad Air-re is kitért.

Ha hihetünk Gurmannek, az Apple már dolgozik az Air hatodik generációján, amely a teljesítmény fokozására koncentrál. Ebből pedig arra következtethetünk, hogy az új modell nem tartogat radikális változtatásokat a 2020-as iPad Air 4-gyel bevezetett, home gomb nélküli dizájnt illetően.

A jelentés ugyan nem tér ki erre, de ha cupertinóban valóban késztik az új Air-t, akkor a következő generációs modell 2024 tavaszán mutatkozhat be. Az aktuális, M1 processzorral és USB-C porttal szerelt kiadás ugyanis 2022 márciusa óta kapható, vagyis ezzel a forgatókönyvvel jönne ki a kétéves termékfrissítési ciklus.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét