Két hajlítható telefon is van a Honor zsebében?

0
720

A Honor Magic V2 érkezésére a keynote szlogenje, az “Unfold Tomorrow”, vagyis a “Tárd fel a holnapot” mottó utal eléggé egyértelműen. Ugyanakkor a bejelentéshez csatolt kedvcsináló poszteren egy másik készülék körvonalaira is figyelmesek lehetünk, ami azt jelenti, hogy a Honor két hajlítható mobilt is bemutathat az IFA-án következő előadás keretein belül.

Korábban már keringtek pletykák arról, hogy a gyártót foglalkoztatja egy flip kialakítású készülék piacra dobása, de eddig azért nem rukkoltak elő ilyesmivel. Ugyanis egy olyan mobilt szeretnének megjelentetni, ami valóban kiemelkedik a konkurens ajánlatok sorából. Ez az okostelefon vélhetően még nem készült el, így a másik hajlítható készülék egy a Honor Magic V2-höz hasonló kialakítású modell lehet.

A Honor Magic V2 egyébként abszolút odaver, hiszen egy 120 Hz-es, IMAX Enhanced, 1600 nites, 7,92 colos LTPO OLED megjelenítővel lett felszerelve, amelyen 2344 x 2156 pixel sorakozik. A flexibilis panel mögött Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet zakatol, 16 GB RAM és akár 1 TB-os háttértár mellett. Kérdés, hogy hozzánk mely kiszerelések jutnak el a jövőben.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét