Két hetes üzemidővel és Kirin A1 chipsettel érkezik a Huawei Watch GT 2

Az új Mate 30 széria mellett a Huawei egy új okosórát is bemutatott, mégpedig a Huawei Watch GT 2 modellt. A kinézet nagyjából maradt ugyanaz, viszont az új Kirin A1 SoC-nak köszönhetően két hetes üzemidőt kapunk. Az új Watch GT2 42 és 46 mm-es méretben lesz elérhető, 1.39 inches OLED kijelzővel.

Az új Kirin A1 chipset a kisebb energiafelhasználás mellett stabilabb Bluetooth kapcsolatot is biztosít. A Huawei szerint 150 méterről is képes stabilan kapcsolódni a telefonunkhoz. A 42 mm-es verzió 16 MB memóriával és 4 GB-os belső tárhellyel érhető el, a 46 mm-es verzió esetében a memória 32 MB-ra nőtt. Az okosóra a Huawei saját Lite OS operációs rendszerét futtatja.

Két hetes üzemidővel és Kirin A1 chipsettel érkezik a Huawei Watch GT 2

A Watch GT2 Bluetooth 5.1 támogatással bír, valamint giroszkópot is tartalmaz. A nagyobb verzió mikrofont és hangszórót is kapott. Ami a sportos képességeket illeti, az óra 15 különböző edzésmódot támogat és az alvásunkat is tudja monitorozni.

A gyártó szerint az új Watch GT2 két hetes üzemidőt nyújt normál használat mellett és 30 órát bír GPS módban. A kisebb verzió 215, a nagyobb 455 mAh-s akkumulátort kap. A Huawei Watch GT 2 jövő hónaptól érhető el, 229 eurós kezdő árcédulával.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?