Két játékot is ingyen szerezhetünk most be az Epic Games Store-ban

0
51

A játékosok egy rövid időre újra ingyenesen tölthetnek le játékot az Epic Games Store-ból. Az egyik ilyen ingyenes játék váratlan hype-ot kapott 2021-ben.

Aki kíméli a pénztárcáját, de mégis szeretne új játékokkal játszani, annak érdemes gyorsan benéznie az Epic Games Store-ba, ahol jelenleg két érdekes játék érhető el ingyen.

Doki Doki Literature Club Plus

A 2021-ben indult Doki Doki Literature Club Plus az eredeti, 2017-es játék kibővített változata. Ez egy vizuális regény, amely kezdetben ártalmatlan randevúzási szimulációnak tűnik, de gyorsan sötét és nyugtalanító történetté változik. A játékosok egy középiskolás diák szerepét töltik be, aki csatlakozik egy irodalmi klubhoz, és kapcsolatokat épít ki annak tagjaival. A pszichológiai horror elemek, a lebilincselő narratíva és a hirtelen fordulatok keverékével az indie játék váratlan hype-ot kapott. A Steamen a játékok értékelései magukért beszélnek: 96 százalék 21 259 vélemény mellett.

Figyelem! A Doki Doki Literature Club Plus többek között a depresszióval, az önkárosítással és az öngyilkossággal is foglalkozik.

Lost Castle

A Lost Castle egy szélhámos beat’em’up játék egy sötét fantáziavilágban. A játékosok véletlenszerűen generált kazamatákat fedeznek fel, ellenségek hordáival harcolnak, és felszereléseket gyűjtenek, hogy megerősödjenek. A játék különféle karaktereket, fegyvereket és képességeket kínál, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy kialakítsák saját játékstílusukat. A Steamen a játék meglehetősen pozitív, 88 százalékos értékelést kapott.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét