Két új Huawei Watch GT modell érkezhet a P30-al együtt

0
94

A WinFuture új cikkjében kiszivárgott néhány kép, melyeken állítólag a Huawei Watch GT két új változata látható. A Huawei a Watch GT legelső változatát még a Huawei Mate 20 Pro megjelenésekor mutatta be, a saját operációs rendszerük, a Light OS mellett.

A cikk alapján a két új modell az alábbi nevekkel fog forgalomba kerülni. Huawei Watch GT Active és Huawei Watch GT Elegant. Az alábbi képen az „Elegant” verzió látható, sötétzöld és narancssárga színekben. Az első verzióhoz képest változott kicsit a kinézet. Ami leginkább feltűnik, az az óra stílusa és a gombok, valamint az óra házának színezése, ami szürkés. Ezen kívül túl sok új dolog nem derül ki, ha ránézünk az órákra.

Két új Huawei Watch GT modell érkezhet a P30-al együtt

A cikk alapján mindkét variáns 1.39 inches OLED kijelzőt fog kapni és a Watch GT Active modell fehér és fekete változatokban lesz elérhető. A Huawei Watch GT Sport verziója jelenleg 199 euróba, a Classic pedig 229 euróba kerül. Az új Active valószínűleg szintén 199 euróba, az Elegant pedig 229 euróba kerülhet majd. A P30 bemutatóján, március 26.-án minden egyéb információt megtudunk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét