Két új okosóra jöhet jövőre a Google-től

0
5

Néhány hónappal ezelőtt olvashattunk olyan híreszteléseket, melyek szerint a Google két high-end okosórán dolgozik, amik még idén jelentek volna meg, az Android Wear 2.0 debütálásakor. Később a vállalat az új operációs rendszer megjelenését 2017-re halasztotta, így az új eszközökre is várnunk kell. A Google egyik menedzsere megerősítette, hogy az okosórák az első negyedévben (azaz március 31.-ig) fognak piacra kerülni. Ezek lesznek az első modellek, melyek Android Wear 2.0-t futtatnak. Nyilván jövőre sokkal több ilyen eszközt láthatunk majd.

Két új okosóra jöhet jövőre a Google-től

A korábbi eszközök is meg fogják kapni az Android Wear 2.0 frissítést: Moto 360 2nd Gen, Moto 360 Sport, LG Watch Urbane 2nd Edition LTE, LG Watch Urbane, LG G Watch R, Polar M600, Casio Smart Outdoor Watch, Nixon Mission, Tag Heuer Connected, Fossil Q Wander, Fossil Q Marshal, Fossil Q Founder, Michael Kors Access Bradshaw, Michael Kors Access Dylan, Huawei Watch, Asus Zenwatch 2 és Asus Zenwatch 3.

Az ötödik és egyben az utolsó developer preview januárban fog megjelenni. A Google Assistant és az Android Pay támogatás is bekerül a végső verzióba.

Forrás: gsmarena.com

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét