Két új okosórát mutatott be a Huami, valamint jön egy okoskarkötő is

A Huami, a Xiaomi egyik kulcsfontosságú partnere a különböző viselhető okoscuccok terén két új okosórát mutatott be, valamint egy okoskarkötőt is promóztak. Az Amazfit GTS egy téglalap alakú okosóra, nem úgy, mint a mostanában bejelentett kerek Amazfit GTR.

Ha a hagyomány, kerek formavilágú okosórákat szeretjük, akkor érdemes lecsekkolnunk az Amazfit Smart Sports Watch 3 modellt, mely szintén rendelkezik GPS-es képességgel. Végül pedig az Amazfit X okoskarkötő, mely 2020 elején fog érkezni és a Mi Band-hez képest nagyobb kijelzőt kapott.

Amazfit GPS

Az óra 1.65 inches AMOLED kijelzőt kapott, 341 ppi-vel és 348 x 442 pixeles felbontással. Az óra 50 méterig vízálló. A 220 mAh-s akkumulátor két hetes üzemidőt biztosít. Folyamatos GPS használattal ez kb. 1 napra csökken. A GPS-en kívül van NFC és Bluetooth támogatás. Árcédula: 125 dollár.

Két új okosórát mutatott be a Huami, valamint jön egy okoskarkötő is

Amazfit Smart Sports Watch 3

A kerek kialakítású okosóra 1.34 inches kijelzőt kapott, 320 x 320 pixeles felbontással. Ez szintén 50 méterig vízálló, az akkumulátora viszont csak 7 napot bír. A megszokott okosórás funkciók itt is jelen vannak. Kezdő árcédula: 180 dollár.

Amazfit X

Az Amazfit X még nem készült el véglegesen. Az okoskarkötő 2.07 inches hajlított AMOLED kijelzőt ígér. Ezt sokkal nagyobb, mint amit a korábbi Xiaomi okoskarkötőktől láthattunk. Az akkumulátor 1 hetet bír. Az árazás egyelőre nem ismert.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?