Kiderült mennyi RAM van az új iPhone 15 telefonokban

0
862

Minden iPhone egyenlő, de egyes iPhone-ok egyenlőbbek a többinél, már ami az operatív memóriát illeti. Kiderült ugyanis, hogy az iPhone 15-ös széria tagjai között már nincs különbség a RAM típusát illetően, egységesen 3200 MHz-es LPDDR5-ös memóriát használ az iPhone 15, a 15 Plus, 15 Pro és 15 Pro Max is.

Tavaly a 14-es széria alapmodelljei még LPDDR4x-et kaptak, a Pro modellekbe került csak LPDDR5. Az idei Pro modellek már 8 GB-tal dolgozhatnak, míg a tavalyi széria összes tagja, valamint az iPhone 15 és 15 Plus be kell érje 6 GB-tal. Az új iPhone-okban található RAM mennyiségét az Xcode 15 RC erősítette meg, elsőként a 9to5Mac írta meg a hírt.

Az is egyértelművé vált az előrendelés elindulásának napjára, hogy az új iPhone 15-ös család továbbra is csak az Amerikai Egyesült Államokban hagyta el a fizikai SIM-tálcát és használható kizárólag eSIM-mel. A világ többi részének nagyján megmaradt az egy nanoSIM + eSIM kombó, kivéve Kínát, Hong-Kongot és Makaót, ahol nincs eSIM, helyette van hely két fizikai SIM-nek a telefon házában.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét