Kiderült pár részlet a Vivo S17-ről

0
110

Okostelefonok mellett egy vezeték nélküli fülhallgató is érkezik majd, ami a Vivo Pro TWS névre fog hallgatni. Ez lényegében a már hivatalosan is bemutatott, iQOO TWS Air Pro átnevezett változata lesz. Ami pedig a készülékeket illeti, Digital Chat Station az alábbi specifikációkat jósolja számukra.

A Vivo S17 és S17 Pro modellek 6,78 hüvelykes, 2800 x 1260 pixel felbontású, AMOLED megjelenítővel lesznek felszerelve, valamint a képernyők támogatni fogják a 120 Hz-es képfrissítési rátát. A Pro modell belsejében MediaTek Dimensity 8200 lapkakészlet teljesít szolgálatot, akárcsak az előd esetében.

A Vivo S17 Pro kapcsán még azt is beszélik, hogy a hátlapjára 50 megapixeles, Sony IMX766V érzékelővel szerelt elsődleges képrögzítő egység kerülhet. Ezt egy 8 megapixeles, Sony IMX355 szenzoron alapuló ultraszéles látószögű, valamint egy 12 megapixeles, IMX663 2x telefotó modul egészít ki. Az okostelefon belsejébe állítólag egy 4505 mAh kapacitású akkumulátort szerelnek majd, amely támogatni fogja a vezetékes, 80 wattos gyorstöltést. A Vivo S17 készülékeket zöld, fekete és barna árnyalatokban lehet majd beszerezni, az általában hiteles híreket szállító szivárogtató szerint.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét