KidFit intelligens gyerekóra

0
293

A KidFit egy – a gyermekek számára készült – intelligens óra. Alapvető funkcióján túl a leghasznossabb tulajdonságai közé tartozik, hogy a beépített GPS segítségével az eszközhöz rendelt “adminisztrátorok” (és csak ők) nyomon tudják követni az óra viselőjének lokációját. Maximum 20 kontaktot rendelhetünk hozzá egy eszközhöz. A mobilos alkalmazás (mely iOS és Android platformokon is elérhető) léte még könnyebbé teszi a követhetőséget, valamint a riasztások miatt kvázi elengedhetetlen, hogy ne csak a számítógépen tudjuk menedzselni az eszközt.

Az SOS gombot 5 másodpercig nyomva tartva a jogosult emberek riasztást kapnak (a pozícióval együtt), valamint egy 15 másodperces hangüzenetet is. Ha a beérkezéstől számított 5 percen belül az órát visszahívja bárki a kontaktok közül, akkor a hívást az óra automatikusan fogadja, beszélhetünk gyermekünkhez, hallhatjuk a környezetét. A KidFit microSIM kártyával üzemel és a hozzárendelt 20 kontakt hanghívásokat is kezdeményezhet az eszköz felé. Minden órához el tudunk menteni két számot, amiket a gyorsgombok segítésével azonnal tárcsázni is tudunk (kizárólag ezen számok irányába indítható hívás). Biztonsági zónát is beállíthatunk, melynek elhagyásával riasztás érkezik az érintettekhez.

KidFit intelligens gyerekóra

Hirdetés

Az akkumulátor kapacitása 600mAh és 3 napos használatot, valamint 1 hetes készenlétet biztosít (a tiszta beszélgetési idő pedig 6 óra). A lokációs adatok egy szerveren tárolódnak, így bármikor vissza tudjuk követni, hogy az adott időben merre jártak az eszközzel. A 0.64 inches OLED kijelző felbontása 96×32 pixeles. A KidFit szilikon házán 4 gomb található: a ki-bekapcsoló gomb, az SOS gomb és két híváskezdeményező gomb az előre beállított telefonszámokhoz. Tölteni a microUSB porton keresztül tudjuk. Az óra vízálló (IP65-ös minősítés) és négy színben érhető el: rózsaszín, narancs, kék és fekete.

KidFit intelligens gyerekóra

A KidFit kék, fekete, rózsaszín és narancssárga külsővel megvásárolható a Laptopszalon üzleteiben, 29 900 Ft-os áron.

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét