Kijelző alatti kamerával debütál az új ZTE mobil

0
31

Eddig nem volt túl jó felhozatal a kijelző alatti kamerákból, de talán a következő Axon készülék orvosolhatja ezt a problémát. A ZTE Axon 40 május 9-én debütál, és korábbi szivárogtatások alapján okkal számíthatunk egy jobb kijelző alá szerelt kamerára.

A képrögzítő modul körüli rész közel azonos képpontsűrűséggel fog rendelkezni, mint a panel többi része, ami egyébként 400 ppi-t jelent. Természetesen egy AMOLED kijelzőt fognak használni a gyártás során. A hírek szerint a ZTE Axon 40 megjelenítője 1440p-s felbontással bírhat. Habár a megjelenítő alatti kamera lesz a készülék kulcsjellemzője, nyilván a többi specifikáció is felsőkategóriás lesz.

Nemrégiben feltűnt a kínai TENAA oldalán egy okostelefon a A2023H modellszámmal, és sokak szerint ez nem más, mint az Axon 40 maga. A telefon belsejében egy olyan prémium lapkakészlet teljesít szolgálatot, ami 3 GHz-es órajelen is képes pörögni, ez pedig erőteljesen a Snapdragon 8 Gen 1-re utal. Szűk egy hét van még a készülék debütálásáig, addig pedig még biztosan fogunk róla hallani hivatalos és nem hivatalos forrásokból egyaránt.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét