Kína tovább korlátozza a kiskorúak játékidejét

0
208

Miután megszüntette a határain belül található kriptovaluta bányászati ​​műveleteket, a kínai kormány haragja most a játékosok felé irányul. Nem is olyan régen a Tencent csökkentette azon órák számát, amikor kiskorúak játszhatták a Honor of Kings játékukat, de a legújabb előírások heti három órára csökkentették a kínai kiskorúak játékidejét.

A kínai állam új irányelveket vezetett be, amelyeket minden kínai játékkiadónak követnie kell. Kezdetnek a kiskorúak csak pénteken, szombaton, vasárnap és bizonyos ünnepnapokon játszhatnak online játékokat este 8 és este 9 óra között. Másodszor, a kiadóknak gondoskodniuk kell arról, hogy játékaikat olyan szilárd, mechanizmussal készítsék el, amely megtiltja a kiskorúaknak, hogy a meghatározott időn kívül játsszanak. Harmadszor, minden kiadónak együtt kell működnie az állammal, a tanárokkal és a szülőkkel annak biztosítása érdekében, hogy a gyermekek tájékozódhassanak az online játékok rossz hatásairól és egyetlen felhasználó sem regisztrálhat a szolgáltatásra valódi nevének megadása nélkül.

A fent említett szabályok többsége, beleértve a valódi névre vonatkozó követelményeket és az addikcióellenes intézkedések, már jó ideje léteznek. A felnőttek azonban sokkal több időt és pénzt fordítanak az online játékokra, így a kevesebb órát játszó kiskorúaknak nem szabadna érdemi hatást gyakorolniuk a bevételekre. Ezenkívül ezek a szabályok csak az online játékokra vonatkoznak, és nem egyértelmű, hogy az offline, egyjátékos játékokra is vonatkoznak-e. Ezenkívül VPN -t is használhatnak a korlátozások teljes megkerülésére, de meglehetősen nehéz volt egy működő VPN-szolgáltatás megszerzése Kínában az utóbbi időben.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét