Kisebb kijelzőt kapott az új Samsung Galaxy A20e modell

Az A20 kapott egy kisebb testvért – a Samsung Galaxy A20e modellt. Az új készülék szakít a 6.4 inches Super AMOLED kijelzővel és helyette egy 5.8 inches LCD kijelzőt használ, 720 x 1560 pixeles felbontással. Az Infinity V notch továbbra is marad, valamint a 8 MP-es előlapi kamera is.

A hátlapi fő kamera modul 13 MP-es, f/1.9-es rekesszel, valamint mellé egy 5 MP-es ultra-wide modult is kapunk. Az ujjlenyomat-olvasó szintén a hátlapon kapott helyet. A Samsung Galaxy A20e lelke az Exynos 7884 chipset, nyolcmagos processzorral. Ezen kívül kapunk még 3 GB memóriát és 32 GB-os belső tárhelyet. Ez utóbbi akár 512 GB-ig is bővíthető microSD kártya segítségével, ha szükség lenne rá. Érdemes megjegyezni, hogy a készülék teljes Android-ot futtat, nem Android Go-t.

Kisebb kijelzőt kapott az új Samsung Galaxy A20e modell

A kis méretnek köszönhetően az A20e csak 3000 mAh-s akkumulátort kapott, mely támogatja a 15W-os gyors töltést. Az új Samsung modell két színben lesz elérhető (fekete és fehér). Az árazásról és a megjelenésről egyelőre nincsenek információk.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?