Kiszivárgott a Galaxy Unpacked esemény dátuma

0
1215

Egy, a Samsung Kolumbia hivatalos weboldaláról származó plakát megerősíti, hogy a Galaxy Unpacked esemény február 1-jén kerül megrendezésre. Az eseményre várhatóan San Franciscóban kerül sor és várhatóan a legnagyobb durranás a Galaxy S23 széria lesz.

Nem volt hiány pletykákból arra vonatkozóan, hogy mikor kerül megrendezésre a Samsung izgalmas eseménye, a Galaxy Unpacked.  A legtöbb pletyka február 1-3. közé tippelt – sikeresen. Ice Universe ugyanis rábukkant egy Samsung Colombia promóciós anyagra, mely lényegében megerősíti a Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra és sok más termék februári piacra dobását.

A kiszivárgott plakát nem sok információt kínál, egyszerűen csak annyit mond: „Feb 01, Se acercan momentos epicos en samsung.com/co/”, ami azt jelenti, hogy „epikus pillanatok jönnek”. Alatta három kameramodul található, amelyek közül az egyik periszkóp stílusú teleobjektív, ami azt jelzi, hogy a technológia egy Galaxy S23 eszközön, valószínűleg a Galaxy S23 Ultra-n szerepelhet.

Egy másik jelentés szerint az idei Galaxy Unpacked állítólag San Franciscóban fog megtörténni. Tehát február 1., San Francisco – jön az S23 sorozat!

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét