Kiszivárgott a Sony Xperia 5 V

0
363

Ha nem is forradalmi módon, de azért változni fog az új készülék dizájnja, amelynek hátlapján kettős kamerakészlet látható. Az egyik valószínűleg egy széles, a másik pedig egy ultraszéles látószögű modul lehet, és ezúttal nem lesz telefotó egység, amely mind a négy elődön jelen volt.

Ami a készülék előlapját illeti, az szinte teljesen ugyanolyan, mint az Xperia 1 IV esetében, annak pedig valószínűleg sokan fognak örülni, hogy a mobilról továbbra sem marad le a fülhallgató kimenet. A Sony Xperia 5 V legalább háromféle színben is kapható lesz, mint ahogyan a reklámvideóból az kiderült. A telefont megvásárolhatjuk majd fekete, fehér és kék festéssel egyaránt.

Ami a hardveres jellemzőket illeti, egyelőre csak annyit tudunk, hogy az okostelefon belsejében Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, amely mellé akár 16 GB operatív memória is kerülhet, a választott kiszereléstől függően. Ezenkívül még annyit lehet tudni, hogy a készülék belsejében lévő akkumulátort legfeljebb 33 wattos töltéssel lehet majd táplálni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét