Kiszivárgott a vivo V15 Pro végső kinézete

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Az új vivo V15 Pro, kibukkanó szelfi kamerával február 20.-án fog bejelentésre kerülni. A vállalat azóta megerősítette, hogy 48 MP-es hátlapi kamerával érkezik a készülék és egy három kamerás konfiguráció tagja lesz. Most pedig több render kép is kiszivárgott az új vivo-ról. A képeken két változatot láthatunk: “gradient blue” és “gradient red”. Az utóbbi narancs színről indul az aljáról és a tetejéig egészen sötétes, naplementére emlékeztető arannyá változik.

A szerkezet, mely kiemeli a vivo V15 Pro előlapi (szelfi) kameráját, hasonló méretűnek tűnik, mint ami t a vivo NEX esetén láthattunk. A 3.5 mm-es jack portot szerencsére meghagyta a gyártó. Alul egy “egysávos” hangszóró található, valamint egy microUSB port, ami 2019-ben kicsit fura.

Kiszivárgott a vivo V15 Pro végső kinézete, egyelőre két színben

A bal oldalon egy gomb található, mely megerősíti a Jovi asszisztens létezését. Ha a vállalat nem készül el vele, akkor remélhetőleg addig használhatjuk a Google Assistant-ot helyette, a gomb megnyomásával. Külső ujjlenyomat-olvasót nem láthatunk a képeken, így az a képernyőbe lesz építve. Az még kérdés, hogy hány szín érhető majd el. Ez is ki fog derülni a bemutatón néhány nap múlva.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?