Kiszivárgott a Xiaomi Mi 9X specifikációja, már áprilisban érkezhet

Még az előző héten lehetett olvasni három közelgő Xiaomi készülékről, “pyxis”, “bamboo_sprout” és “cosmos_sprout” kódnevekkel. Mindhárom telefon kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezhet és az utolsó kettő Android One-t futtathat. Azt hihettük volna, hogy a Mi A3 és Mi A3 lite modellekről van szó, a “pyxis” esetében pedig a Xiaomi X-ről. Most viszont kiderült, hogy a háttérben egy új Mi 9 modell, a Xiaomi Mi 9X áll.

A Mi 9X 6.4 inches Full HD AMOLED kijelzőt, 32 MP-es szelfi kamerát és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót kapohat. Mint a Redmi Note 7 Pro esetében is, itt is Snapdragon 675 chipset várható, mellé pedig 6 GB memória és 64 GB-os belső tárhely. A hátlapon egy 48 MP-es, egy 13 MP-es és egy 8 MP-es kamera taláható. A készülék Android 9 Pie-alapú MIUI 10-et futtat és 3300 mAh-s akkumulátort kap.

Kiszivárgott a Xiaomi Mi 9X specifikációja, már áprilisban érkezhet

A Mi A3 specifikációja a Mi 9X-hez hasonló lehet majd. A Mi A3 lite esetében pedig egy kisebb felbontású kijelző és esetleg egy gyengébb chipset várható. A Mi 9X várható árazása 250 dollár, megjelenése pedig valamikor áprilisban várható.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?