Kiszivárgott a Xiaomi Mi A3 specifikációja, valamint képeket is kaptunk

Az új Xiaomi Mi A3 modellt hamarosan hivatalosan is bejelentik, most viszont kiszivárgott a specifikációja, valamint render képeket is kaptunk hozzá. A Mi A3 teljesen új kinézetet kap az elődjéhez, a Mi A2-höz képest és inkább a mostanában bejelentett Mi CC9-re fog valamelyest hajazni. A kijelző notch-ot fog kapni, a hátlapon pedig három kamera modul lesz. A Mi A2 fém házat kapott, a Mi A3 valószínűleg üvegből lesz.

A Mi A2 ujjlenyomat-olvasója a hátlapon lesz, az új modellen viszont nem látható, így az minden bizonnyal a kijelzőbe lesz beépítve. Sokak örömére úgy tűnik, hogy a Xiaomi visszahozz a 3.5mm-es jack csatlakozót.

Kiszivárgott a Xiaomi Mi A3 specifikációja, valamint képeket is kaptunk

És hogy hardveresen mi várható? Valószínűleg Snapdragon 665, a korábban rebesgetett Snapdragon 730 helyett. Emellé 6 inches Full HD+ felbontású AMOLED kijelző, 4 GB memória és 64 vagy 128 GB-os belső tárhely. 32 MP-es előlapi kamera, a hátlapon pedig három modul lesz (48 MP, 8 és 2 MP). Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh.

A tavalyi modell júliusban lett bejelentve, így remélhetőleg még ebben a hónapban sok kerülhet a Xiaomi Mi A3 bemutatójára.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?