Kiszivárgott az új BlackBerry

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Az első Androidos BlackBerry, a Priv csendes rajtja után úgy néz ki, hogy a gyártó elkötelezte magát és ezen irányba akar haladni a jövőben. A mobilos portálokon sorra jelentek meg a valószínűsíthetően szintén Android OS-alapú eszköz képei. A QWERTY billentyűzet nem egy külön, kicsúsztatható lapon kapott helyet, mint a Priv esetében, hanem “örök”.

A Vienna kódnevű készülékről az információkat elsőként a CrackBerry hozta le. A Priv kódneve Venice volt, ennek tudatában az új név sem tűnik elképzelhetetlennek. Mindkettő egy-egy híres európai város, amiket úgy tűnik kedvel a BlackBerry. A Vienna a képek alapján egy megfizethető versenyzőnek tűnik, a felhasznált anyagok kevésbé keltenek prémium érzétet, mint mondjuk a Priv esetében. A billentyűzeten kívül 3 fizikai gomb látszik a készülék oldalán, valamint láthatóak az első- és hátsó kamerák is.

Kiszivárgott az új BlackBerry

Azt azonban nem tudni, hogy mi lesz a végső neve, valamint a megjelenésről és az árazásról sincsenek információk, de izgatottan várjuk a további fejleményeket. Stay tuned!

Forrás: mobipicker.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?