Kiszivárgott hírek az új HP Pavilion Chromebook-ról

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!
Ha hihetünk a kiszivárgott híreknek akkor hamarosan piacra kerül a HP új Pavilion Chromebook-ja. A maga nemében az első lesz, ugyanis az operációs rendszert a Google szolgáltatja a Chrome színeiben. 
 
 
Vessünk egy pillantást, milyen információk is láttak napvilágot. A noteszgépek közül pehelysúlyú csoportban induló Pavilion Chromebook processzora a Sandy Bridge alapokon nyugvó, harmadik generációs Intel Celeron 847 (két mag, egyenként 1.1 GHz). A 14″-os, 1366×768-as natív felbontással rendelkező, LED háttér-világítású kijelzőn történő megjelenítésért Intel HD integrált videokártya felel. Ezek mellett említésre méltó a 2 GB DDR3-as RAM, valamint a 16 GB-os SSD. 
 
 
Legvastagabb pontjánál 2.1 centiméter, súlya 1.8 kilogramm. Portokat tekintve: 3xUSB 2.0, HDMI kimenet, a vezetékes kommunikációról Ethernet LAN gondoskodik, a vezeték nélküliről Wireless LAN 802.11 a/b/g/n és Bluetooth modulok. A gyártó adatai szerint a 4 cellás akkumulátor egyetlen töltéssel 4 órán keresztül látja el noteszgépünket árammal. Érdemes még megjegyezni az Altec Lansing hangszóróit, HP TrueVision HD web kamerát, a teljes méretű billentyűzetet, illetve a kensington zárat. Sajnos ár tekintetében továbbra sem tudunk információval szolgálni. 
 
 
Gabe
 

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?