Kiszivárgott információk szerint megvannak a Samsung Galaxy S21 színei

0
423

A mélyen tisztelt leaker, Ice Universe posztolt egy képet, amin a következő generációs Galaxy S21 telefon látható az elérhető összes színben, amellyel válaszható lesz. Továbbá megerősítést nyert az újfajta kamerasziget is.

Korábban is hallottunk pletykákat azzal kapcsolatban, hogy a Samsung frissíti a telefonjain található kamerasziget dizájnját. Mostani leakünk is alátámasztja ezt, és ha valamit a Ice Universe szivárogtat ki, az jó eséllyel úgy is van. Leakerünk szerint az új megjelenés „egyedi és dicséretet érdemel”.

A Samsung új csúcstelefonjának színei pedig a következők: Phantom, fehér, szürke, lila és rózsaszín. Van még egy fekete darab is, azonban az utolsó szivárgások az kizárólag a felsőbb kategóriás változatok esetében elérhető.

Megfigyelhető továbbá, hogy a telefonok váza kétféle anyagból tevődik össze: a fényes keret és a kamerasziget, valamint a hátlap, amelyről egyelőre nem tudjuk milyen anyagból készül. Ránézésre műanyagnak tűnik, ezt az anyagot a Samsung utoljára az S6 esetében alkalmazta a hátlapon.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét