Kiszivárgott a Meizu M9 Note specifikációja

Miután a Meizu CEO-ja megerősítette, hogy a vállalat egy új okostelefonon dolgozik (ami a Meizu M9 Note lesz), felkerült a netre is a készülék adatlapja. Az előzetes híresztelések 4000 mAh-s akkumulátort, 48 MP-es előlapi kamerát és Snapdragon 675-ös chipsetet emlegettek. Ezek nagy részét a most megjelent TENAA listázás megerősíti.

Kiszivárgott a Meizu M9 Note részleges specifikációja

A képek látható TENAA listázás még nagyon friss a kínai hatóság weboldalán, így a specifikáció nagy része (mint például a fényképek) még fel fog kerülni. Ennek ellenére az adatlap megerősíti, hogy az akkumulátor kapacitása 4000 mAh körül lesz – pontosabban 3900 mAh, ha pontosak akarunk lenni. Azt is megtudhattuk, hogy a kijelző mérete 6,2 inches lesz, hiszen ez nem volt egyértemű a korábbi híresztelésekből.

Remélhetőleg a következő napokban frissülni fog a hatóság weboldalán a készülék adatlapja és több információt is megtudhatunk a közelgő Meizu-ról. Általában ha felkerül egy készülék az adatbázisba, onnantól nem szokott egy hétnél több lenni, míg feltöltik a teljes adatlapot.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?