Kiszivárogtak a Google Pixel Watch specifikációi

0
567

A Pixel Watchról már hónapok óta mennek a pletykák, mostanra pedig szinte már kézbe is vehetjük az eszközt, olyannyira kiszivárgott. Noha ez nem is csoda, ugyanis holnap lesz a bemutató.

Yogesh Brar szolgáltatta a jelenlévő információkat, egy nappal az okosóra megjelenése előtt. Árinformációkat nem tartalmaz a szivárgás, erről még csak pletykák vannak. Ezen pletykák szerint 350-400 dollárba kerülhet a Pixel Watch.

Brar szerint a Pixel Watch 1,6 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, 320 PPI-vel. A 41 mm-es tokban található kijelző állítólag akár 1000 nit fényerőre képes, és Corning Gorilla Glass 5 3D védi. Amint azt a Google marketingképei már mutatták, a Pixel Watch az Always-on Display (AoD) funkciót is kihasználja, tükrözve versenytársait.

Nem meglepő módon a Pixel Watch Wear OS 3.5-tel érkezik, nem Wear OS 4-el. Állítólag az okosóra EKG-ra is képes lesz és 5 ATM-ig vízálló lesz. Sajnos a Pixel Watch csak 24 órányi akkumulátor-élettartamot biztosít, ami az Apple Watch Series 8 és a Galaxy Watch5 sorozathoz képest gyenge teljesítményt jelent.

Egyébként az óra Exynos 9110 lapkakészletet, illetve 2 GB RAM-ot használ egy Cortex M33 társprocesszor mellett.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét