Kiváló minőségű nyomtatás pillanatok alatt: új Canon PIXMA iP4950

0
182

Továbbfejlesztett funkciók és kreatív rugalmasság

A PIXMA iP4950 nyomtató által kínált szolgáltatások kreatív rugalmasságot biztosítanak a felhasználók számára. A továbbfejlesztett Full HD videonyomtatással egyesíthetők a Canon digitális kompakt és tükörreflexes fényképezőgépekkel készített Full HD videofelvételek képkockái, így dinamikusabbak lesznek a kinyomtatott állóképek. Az új Sorozatkép nyomtatás funkcióval pedig egy kiválasztott rövid videoklipből a képregény effektus használatával saját történeteket nyomtathatnak.

Hirdetés

Az Easy-PhotoPrint EX szoftver segítségével a felhasználók kedvenc képeikből fényképeket, naptárakat és albumokat nyomtathatnak. A szoftver egy szórakoztató szűrőeffektust is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással – például elmosódott háttér, lágy fókusz vagy halszemeffektus hozzáadásával –szerkeszthessék a fényképeket. A miniatűr effektussal a képek úgy alakíthatók, mintha kisléptékű makettet ábrázolnának, a játék-fényképezőgép effektust alkalmazva pedig úgy néznek ki mintha lyukkamerával készültek volna.

Környezetbarát funkciók

Az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően az új modell automatikusan nyomtat a lap mindkét oldalára. Segítségével kevesebb hulladék keletkezik, így csökken a nyomtatás környezetkárosító hatása. Az új ECO-adatok szolgáltatás pedig megmutatja, hogy mennyi papír takarítható meg, és mennyivel csökken a CO2-kibocsátás. A nyomtató 5 egyedi tintatartálya megkönnyíti az egyes tintatartályok cseréjét, ezáltal optimalizálható a tintafogyasztás, és alacsonyabb szinten tarthatók a költségek.

Prémium PIXMA minőség

A PIXMA iP4950 a Canon fejlett FINE nyomtatási technológiájának segítségével akár 1 pikoliteres cseppekkel és 9600 dpi felbontással készíthetők professzionális minőségű nyomatok, illetve éles és életteli szöveges dokumentumok. A PIXMA iP4950 kiemelkedő, 12,5 kép/perc ISO ESAT nyomtatási sebességet ér el monokróm, illetve 9,3 kép/perc sebességet színes nyomtatás esetén. Így körülbelül 20 másodperc alatt készít el egy 10 x15 cm-es, szegélynélküli fényképet.

A PIXMA iP4950 közvetlen lemezre nyomtatást biztosító funkciója a személyre szabható CD- és DVD-gyűjtemények készítése érdekében számos új, testreszabható lemezcímke és borító sablont tartalmaz.

A PIXMA iP4950 2011. szeptember végétől lesz elérhető Európában.

PIXMA iP4950 legfontosabb jellemzői
•    Nagy teljesítményű fényképnyomtató automatikus kétoldalas nyomtatással és közvetlen lemezre nyomtatási funkcióval
•    5 egyedi tintatartály a tintafelhasználás optimalizálása érdekében
•    Kiváló fényképminőség akár 9600 dpi felbontással és akár mindössze 1 pikoliteres tintacseppekkel
•    Gyors dokumentumnyomtatás: kb. 12,5 kép/perc (monokróm) és 9,3 kép/perc (színes) (ISO ESAT)
•    10×15 cm-es, szegélynélküli fénykép nyomtatása kb. 20 másodperc alatt
•    ChromaLife100+ rendszer, amelynek köszönhetően a kinyomtatott fényképek albumban tárolva több mint 300 évig gyönyörűek maradnak
•    Fejlett nyomathordozó-kezelés: automatikus kétoldalas nyomtatás, kétirányú papíradagoló és közvetlen nyomtatás lemezre
•    A Full HD videonyomtatással a HD videofelvételekből nyomtathatók fényképek
•    Intelligens webes nyomtatás az Easy-WebPrint EX szoftverrel
•    Eredeti tinták használata esetén hozzáférés a CREATIVE PARK PREMIUM szolgáltatáshoz

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét