KOMPAKT, DE NYERŐ GAMERGÉPEK

0
179

A gamergép kifejezés hallatán sokaknak az íróasztal tekintélyes részét elfoglaló nagyméretű, rengeteg energiát fogyasztó, színes fényeket villogtató, ipari erősségű hűtéssel ellátott, sziszegő, zúgó PC-erőművek jutnak eszükbe. Azonban nem minden játékos akar egyedi berendezést építeni vagy hatalmas toronyházas Gamer PC-t használni. Egyes játékosok csak játszani akarnak!

A mostani cikkünkben bemutatjuk ezeket a játékra használható innovatív asztali számítógépeket, amelyekben a nagy teljesítményre, a helytakarékos kialakításra és a csendes működést biztosító akusztikai megoldásokra helyezték a hangsúlyt.

Az alapszabály: SOK JÓ JÁTÉK KIS HELYEN IS ELFÉR!

Hirdetés

Azok a játékosok, akik helyszűke miatt előkonfigurált asztali gamergépre vagy kisebb méretű modellre vágynak, amely nem követel magának túl nagy helyet a lakásban, különféle kompakt gamermegoldások közül választhatnak. Ezek a rendszerek olyan játékosoknak valók, akik egyszerűen csak játszani szeretnének, és nem akarnak gépet építeni.

A képen egy Ghost Canyon, egy MSI Trident X és egy Legion C730 Mini Gaming Cube készüléket láthatunk cikkünkben is erről a három minőségi megoldásról fogunk részletesebben írni. Talán meglepő, de kis méretük ellenére ezek a rendszerek remek játékteljesítményt nyújtanak. A nagy teljesítményű 9. generációs Intel® Core™ processzorral és különálló videokártyával is felszerelt kompakt asztali gépek nem vallanak kudarcot akció közben.

GHOST CANYON

Az Intel® NUC (Next Unit of Computing) egy helytakarékos, kisméretű PC, amely tenyér nagyságú eszközben sűríti össze egy teljes nagyságú PC teljesítményét. Ez az elképesztően kicsi, hűvösen működő, igen csendes mini játékgép nagyon sok helyet megtakarít azok számára, akiknek nincs sok helyük. A Ghost Canyon képes kezelni a legnagyobb erőforrás-igényű munkafolyamatok és játékbeállítások által támasztott követelményeket.

A remek 4K- és VR-élményeket kínáló Ghost Canyon felhasználói moziminőségű videókat nézhetnek otthon, ha nem a játék vagy a VR varázsa köti le őket éppen.

MSI TRIDENT X

A játékosok két világ legjavát kapják az igazán egyedi külsővel és funkciókkal felvértezett Trident X-től, amely az MSI terméke. Az ultravékony, frissíthető és könnyen mozgatható Trident X klasszikus külsővel vagy izgalmas, modern dizájnnal választható, amely utóbbi esetében egy üveglapon keresztül látni lehet a gép belső működését. Mivel a hűtésnek kiemelkedő fontossága van, az MSI Trident X gép Silent Storm Cooling 3 technológiával rendelkezik, amely az optimális légáramlás biztosítása érdekében különálló kamrákba helyezi el a legtöbb hőt termelő alkatrészeket.

A Trident X-et a felhasználók személyessé tehetik a Mystic Light szoftverrel: a színpalettáról kiválasztott színekkel és a LED-effektekkel egyedi külsőt adhatnak a teljesen konfigurált gépnek.

LEGION C730 MINI GAMING CUBE

A jövő eszközeinek alakja… a kocka. A Lenovo kompakt Legion C730 Mini Gaming Cube nevű gépe egy helytakarékos erőmű, amely könnyen mozgatható a lakás helyiségei között, és baráti LAN-partikra is könnyen elvihető. Ez a robusztus és vehemens számítógép megbízható teljesítménnyel, akár 4K felbontásban és másodpercenként több mint 60 képkocka sebességgel, szaggatás nélkül futtatja a játékokat. A kétcsatornás hűtőrendszer megbirkózik a termelődő hővel.

A Legion C730 Mini Gaming Cube, amelynek újratervezett alaplapjához mindkét oldalon lehet belső alkatrészeket csatlakoztatni, a lakás bármelyik helyiségében tökéletesen mutat. A beépített fogantyúval könnyen mozgatható egyik helyiségből a másikba, de akár barátokhoz is elvihető. A Legion amellett, hogy kompakt, és átlagon felüli teljesítményt nyújt, egyszerűen frissíthető is, ha a felhasználó szeretné kipróbálni a legújabb játéktechnológiát.

Talán a fenti írásunk is igazolja, hogy nem csak megszállott gépépítőknek lehet extrém asztali gamer számítógépük. Ezek az Intel® Core™ processzorokkal működő modern számítógépek nyerő megoldást jelenthetnek az Ön számára is, főleg emennyiben készre szerelt, azaz összeszerelést nem igénylő extrém asztali számítógépen szeretné futtatni a kedvenc játékaikat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét