Könnyebben tisztíthatjuk a Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 ventilátorait

0
414

Fontos tulajdonsága ezen gépeknek a könnyű karbantarthatóság, ezt pedig a Lenovo is tudja, ezért még könnyebbé teszi a ventilátortisztítást ThinkPad P15-ösök esetében. A ventilátorok állapota nagyban befolyásolja a melegedést, ezáltal pedig a teljesítményt is.

Habár a könnyebben szerelhető gépek közé tartozik, a ThinkPad P15 ventilátorait igencsak nehezen lehetett eddig takarítani, illetve karbantartani. Ahhoz, hogy egy ilyen munkagép hosszú ideig stabil maradjon, ez nélkülözhetetlen. Úgy mint autóknál az olajcsere, laptopoknál a tisztítás és egyéb karbantartási műveletek jóval megnövelhetik eszközünk élettartamát.

A P szériás ThinkPad-ek esetében azonban bonyolult volt a folyamat. Példa okán a P53-ban szinte az egész házat, beleértve a billentyűzetet, kéztámaszt, kijelző egyes részeit is ahhoz, hogy a ventilátorokhoz hozzáférjünk. Ez pedig borzasztóan aránytalan munkát kívánt meg egy egyszerű tisztítás alkalmával.

Hirdetés

Azonban a frissített ThinkPad P15 Gen 1 már mérföldkövekkel könnyebben karbantartható, ezt pedig felhasználók tömegei köszönik meg a Lenovonak.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét