Közrefoghat a Paramountal az Apple TV+

0
1145

Az AppleInsider a The Wall Street Journal-re és az Antenna nevű piackutató cégre hivatkozva arról ír, hogy a cupertinóiak tárgyalásokat folytatnak a Paramount Global szárnyai alá tartozó Paramount+-szal. Mindezt annak kapcsán, hogy egy úgynevezett bundle-ben, vagyis közös előfizetési csomagban is elérhetővé tegyék a műsoraikat.

A fejlemény mögött az állhat, hogy mindkét platformnál magasabb az előfizetésüket lemondó nézők aránya, mint az iparági átlag. Ezt illetően ugyan nincsenek hivatalos számok, de az Antenna arra jutott, hogy októberben az Apple TV+ és a Paramount+ is az ügyfelek 7%-át vesztette el, szemben az összes szereplő figyelembevételével mért 5,7%-os átlagos csökkenéssel. A két cég szerint viszont egy közös csomag a nézők elköteleződését is növeli, ezért logikus lépés lehet a két platform összekapcsolása.

Hogy ez milyen formában történik meg, azt nem tudni, ahogy arra sincsen garancia, hogy végül tényleg sor kerül rá. Ha azonban lesz is ilyen akció, nagy rá az esély, hogy az csak az amerikai vásárlóknak szól majd.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét