Kriptohírek: A Bitcoin 5 hónapos csúcsot ért el, a SHIBA 216%-ot nőtt

0
21

Érdekes dolgok folynak a kriptovilágban, úgy néz ki, kezd magához térni a piac – ez persze bármelyik pillanatban változhat. Az elmúlt napokban azonban a Bitcoin 5 hónapos csúcsot döntött, míg egy kevésbé ismert „shitcoin”, a Shiba Inu token 216%-ot nött, miután Elon Musk egy kutyát posztolt twitterre.

Mindig tud meglepetéseket okozni a kriptopiac, ezt már régóta tudjuk. Annak ellenére, hogy a hagyományos tőzsdék negatív irányba mozogtak az elmúlt időszakban, a kriptovaluták ára feljebb araszolt. Különösen igaz ez a Bitcoin (BTC) és a Shiba Inu tokenre (SHIB), utóbbi igazából egy meme kriptovaluta.

Csak szerdán 10%-ot erősödött a BTC, ma pedig már egy kis időre átlépte az 56 ezer dolláros határt is. Ami még érdekes, az az, hogy az altcoin piac (azaz minden más a BTC-n kívül) nem követte ezt a mozgást és néhány valuta kivételével stagnálást figyelhetünk meg.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy Elon Musk szeret a kriptopiaccal játszadozni, most is ezt tette, és posztolt egy kutyás képet Twitterre. Más sem kellett, az emberek iszonyatos mennyiségben kezdtek el SHIB tokent vásárolni, ezzel 216%-os növekedést elérve.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét